Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Μετά τις αρκούδες, ήρθαν και οι λύκοι…

21 Φεβρουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Έντονο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ήρωες – κάτοικοι των ορεινών χωριών αφού μετά τη συχνή εμφάνιση των αρκούδων τις τελευταίες μέρες είχαν την «τιμητική» τους και οι λύκοι.

«Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο τις τελευταίες μέρες να περνάνε (το βράδυ κυρίως) μέσα από το χωριό λύκοι», δήλωσε στο Star-Fm.gr κάτοικος του Μικρολιβάδου Γρεβενών.

«Δεν έχουν αφήσει καμία γάτα στο χωριό, αλλά το πιο ανησυχητικό είναι τι θα γίνει αν πέσουν πάνω σε κανέναν άνθρωπο. Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας».

Σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, οι λύκοι που εμφανίστηκαν αποτελούν ολόκληρη αγέλη, και είχαν να εμφανιστούν στην περιοχή περισσότερα από τριάντα χρόνια.

«Πως βρέθηκαν οι λύκοι στην περιοχή μας, και τι κάνουν οι οργανώσεις αλλά και η ίδια η πολιτεία για να μας προστατέψει;» διερωτάται στο Star-Fm.gr ο φίλος αναγνώστης.

This entry was posted on Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου, 2013 at 19:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply