Παραμένει αφεντικό ο Πυρσός…

Νίκη για τον Πυρσό και οριστική παραμονή, αφού απέχει ήδη 8 βαθμούς από τον Παναργειακό και 10 βαθμούς από την Αλεξάνδρεια.

Το παιχνίδι ήταν ανιαρό και δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τα Αεράτα να στέκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να δικαιούται κάτι περισσότερο από την ισοπαλία, που θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Το χρυσό γκολ πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κοσμίδης στο 86΄ μετά από ολέθριο λάθος του Βίδρα.

Στο 17΄ο Κουτσομήτρος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε απελπιστικά άουτ.
Στο 34΄ο Αθανασόπουλος απογειώθηκε στο γάμα της εστίας του και απέκρουσε σε κόρνερ απευθείας φάουλ του ΄Ιττη, ενώ στο 36΄κοντινό πλασέ του Νασιόπουλου μπλόκαρε σταθερά ο πορτέρο του Πυρσού.
Στο 75΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο΄Ιττης, ενώ στο 86΄μετά την επίτευξη του γκολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοσμίδης λόγω των πανηγυρισμών, ενώ μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Θ. Λάλλος για έντονη διαμαρτυρία στο διαιτητή.

Διαιτησία: Δραγάτης, Αντωνίου, Γείτονας (ΕΠΣ Ηπείρου)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σ. Μαυροδήμος): Αθανασόπουλος, Θεοχαράκης, Γκέτσιος, Κοτζατίσογλου, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης (78′ Τσαρτσαρής), Δούμας (61′ Μπόλλος), Κουτσομήτρος (87′ Παπαδόπουλος), Κοσμίδης, Σωτήρης.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Ν. Μπαλοδήμος): Βίδρας, ίττης, Νασιόπουλος, Ιωαννίδης (88′ Ζιώγας), Λάλλος Θ., Αλεξανδρής, Χαματάι, Δημόπουλος, Λάλλος Π. (63′ Μπαλοδήμος), Ντινόπουλος (88′ Παπαδόπουλος).

vatolakkiotis.blogspot.gr

Διαβάστε ακόμη: Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στην Δ Εθνική και η βαθμολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.