Η ζωή και η ελπίδα γεννήθηκαν μέσα από τη φρίκη και τον όλεθρο του συγκλονιστικού τροχαίου δυστυχήματος της Εγνατίας οδού, καθώς η έγκυος γυναίκα από την Πτολεμαΐδα, που τραυματίστηκε ελαφρά, έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια.

Λίγες ώρες μετά τη μεταφορά της από τον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, οι γιατροί της Γ΄ μαιευτικής κλινικής υπέβαλαν σε καισαρική τομή την 30χρονη γυναίκα. Τα δίδυμα είναι καλά στην υγεία τους και σύμφωνα με πληροφορίες δεν χρειάστηκε να τα βάλουν ούτε σε θερμοκοιτίδα. Σε κανονικό θάλαμο βρίσκεται και η τρισευτυχισμένη μητέρα, στην οποία η τύχη έπαιξε αυτό το περίεργο παιχνίδι, να φέρει στη ζωή τα μωρά της, μετά το σοκ του πρωτοφανούς τροχαίου, στο οποίο χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή και τραυματίστηκαν 24 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι η έγκυος μεταφερόταν με ασθενοφόρο από το Μποδοσάκειο, αλλά έπεσε θύμα του τροχαίου. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση μεταφοράς με άλλο ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, η οποία είχε αίσιο τέλος. Να σημειωθεί ότι βρισκόταν στον 8ο μήνα της κύησής της.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.