Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πτολεμαΐδα: “Με δανεικούς γιατρούς λύνεται προς το παρόν το πρόβλημα της παθολογικής του Μποδοσάκειου”…

14 Δεκεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Για τις εξελίξεις αναφορικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε, για μία ακόμη φορά, στην Παθολογική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας η Δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου, κατά την έναρξή της διαδικασίας.

Η κ. Βρυζίδου ούσα σε διαρκή επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο και απαιτώντας την πλήρη στελέχωση με 6 μόνιμους παθολόγους την εν λόγω κλινική, έλαβε την διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί, ενώ όπως τόνισε με την παρέμβαση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, για τους επόμενους τουλάχιστον 3 μήνες θα εξασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής με την συμβολή δύο παθολόγων από όμορα Νοσοκομεία, που θα αναλάβουν από σήμερα τα καθήκοντά τους.

«Εμείς δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε την πλήρη στελέχωση της Παθολογικής κλινικής για την απρόσκοπτη λειτουργία του φορέα, ενώ εφ’ όσον δεν εισακουστούμε, το επόμενο βήμα θα είναι να σκληρύνει στη στάση της η Δημοτική Αρχή» κατέληξε η Δήμαρχος Εορδαίας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Διαβάστε ακόμα:  Star-Fm.gr: Αντιδρούν οι Ιατροί του Νοσοκομείου Γρεβενών…

This entry was posted on Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, 2012 at 18:43 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply