Η Βέροια έ«Χ»ασε την ευκαιρία απέναντι στον Πλατανιά

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τη Βέροια για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κανακούδη στο 80′, ενώ η Βέροια έχασε πέναλτι με τον Ιωάννου στο 81′.

Τα πρώτα δέκα λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τις ομάδες, με τον Πλατανιά να αποκτά μια υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Σε διάστημα δύο λεπτών οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, η πρώτη με κεφαλιά του Ουντότζι (25΄), που απέκρουσε ο Λόπεζ, και η δεύτερη με ένα σουτ του Ουκάρ (26΄) το οποίο σταμάτησε και πάλι ο Λόπεζ.

Αντιθέτως η Βέροια είχε μόνο μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, αυτή στο 34΄ όταν μετά από μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια, ο Καφές έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπαργκάν, αλλά το σουτ δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να διώξει τελευταία στιγμή ο Ποτουρίδης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη χειρότερο από το πρώτο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να κάνουν μια φάση της προκοπής. Όλα αυτά μέχρι το 80ο λεπτό, όταν ο Κανακούδης ανέτρεψε τον Ιωάννου στην περιοχή, και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από το διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Ιωάννου ανέλαβε αυτός την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά ο Κηπουρός με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το μηδέν για την εστία της ομάδας του, και έτσι το 0-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πλατανιάς – Βέροια για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Ποτουρίδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς – Καφές, Γεωργιάδης
Κόκκινη: Κανακούδης (80΄ απευθείας κόκκινη)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος (64΄ Ναζλίδης), Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Μαρτσάκης (75΄ Ουκαρ), Μιρτσέτα (56΄ Μαραγκουδάκης), Ουντότζι, Αναστασάκος

ΒΕΡΟΙΑ (Καλαϊτζίδης):
Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Καλί, Αμαραντίδης, Καλτσάς (72΄ Μορένο), Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου (82΄ Κόστλι).

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.