Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στα «Πηγάδια» της Ξάνθης μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ονουάτσι στο 2΄ και το αρκαδικό συγκρότημα ισοφάρισε με τον Καλαντζή στο 72΄, ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ουσέρο στο 68΄, για επικίνδυνο παιχνίδι στον Μάνταλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ από τα «αποδυτήρια», το πρώτο ύστερα από ένα μήνα «αφλογιστίας», καθώς στο 2ο λεπτό ο Ονουάτσι άνοιξε το σκορ με προβολή σε κόρνερ του Μάνταλου και αφού υπήρξε αδικαιολόγητη ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα.

Η ομάδα του Κωστένογλου προσπάθησε στη συνέχεια να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, επιλέγοντας να δώσει χώρο στον αντίπαλό της. Με έξυπνη τακτική και πίεση ψηλά, οι «ακρίτες» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, που είχε ρυθμό αλλά όχι φάσεις.

Στην επανάληψη η Ξάνθη μπήκε επιθετικά για να σημειώσει το γκολ που θα διασφάλιζε τη νίκη της, χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Ονουάτσι στο 50΄, όταν το σουτ του επιθετικού της Ξάνθης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Φούλοπ.

Στο 58΄ ο Βασιλακάκης πραγματοποίησε ωραία ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον Ονουάτσι, τον οποίο πρόλαβε ο Τσαμπούρης και απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 68΄ αποβλήθηκε ο Ουσέρο με δεύτερη κίτρινη, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αστέρας ισοφάρισε με κεφαλιά του Καλαντζή σε σέντρα του Καρντάσιο και έφτασε στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 68΄ Ουσέρο (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γούτας, Φλίσκας, Βάλλας, Μαρσελίνιο, Κομεσίδης – Ουσέρο, Ράγιος, Καρντάσιο, Γκάμπριελ

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κωστένογλου):
Λοντίγκιν, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος (82΄ Νάκας), Μαρσελίνιο, Μαρίν (60΄ Πλατέλλας), Ονουάτσι (74΄ Μαρκόφσκι), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης):
Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Καστέλς, Ρούσσης, Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (59΄ Καλαντζής), Φραγκουλάκης (46΄ Καρντάσιο), Ναβάρο (77΄ Άλβαρεζ), Γκάμπριελ.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.