Ο Ολυμπιακός με Πλατανιά, «μάχες» σε Πηγάδια και Βικελίδης

Με τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής συνεχίζεται, το προσεχές τριήμερο, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, έχει θεωρητικά εύκολο έργο καθώς θα υποδεχθεί το Σάββατο (19:30) τον Πλατανιά που όμως, προέρχεται από τη νίκη με τον Παναθηναϊκό! Νωρίτερα (17:30), η αυλαία θα ανοίξει σε Πηγάδια και Βικελίδης, εκεί όπου η Ξάνθη μάχεται με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Αρης με τον Ατρόμητο, αντίστοιχα.

Ο εντυπωσιακός, Αστέρας Τρίπολης, δοκιμάζεται στα «Πηγάδια» με την ομάδα της Ξάνθης, που ψάχνει βαθμούς για να απομακρυνθεί από την «επικίνδυνη ζώνη».

Παράλληλα, στο Χαριλάου, αναμένεται να βρεθεί και ο υποψήφιος νέος τεχνικός του Αρη, Λουίς Γκονζάλεθ Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση των «κίτρινων» με τους Περιστεριώτες.

Την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ, φιλοξενείται στην Βέροια από την «βασίλισσα του βορρά» και θέλει την νίκη για να παραμείνει στην 2η θέση. Επίσης, ο Παναθηναϊκός που πήρε μια εντυπωσιακή νίκη (μισή πρόκριση κόντρα στην Προοδευτική) στο Κύπελλο, αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στην Νέα Σμύρνη φιλοξενούμενος του φιλόδοξου Πανιωνίου.

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα διεξαχθούν οι αγώνες ΟΦΗ – Πανθρακικός, Λεβαδειακός – Κέρκυρα και ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 1η Δεκεμβρίου
17:15 Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης
17:15 Αρης – Ατρόμητος
19:30 Ολυμπιακός – Πλατανιάς

Κυριακή 2 Δεκμεβρίου
15:00 ΟΦΗ – Πανθρακικός
17:15 Βέροια – ΠΑΟΚ
17:15 Λεβαδειακός – Κέρκυρα
19:30 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου
19:30 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

 

ΔΟΛ, και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.