Μπορεί να καταβάλει περισσότερα από 250.000 ευρώ…
http://2.bp.blogspot.com/-u6e-S0qpNB0/ULSj8eBWG7I/AAAAAAABKVI/qG5baqjDf6A/s1600/PB263095.jpgΣτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (26/11), συζητήθηκε και το θέμα που είχε να κάνει με την πλειοδοσία δημοτικού καταστήματος, από επιχειρηματία της πόλης των Γρεβενών με μηνιαίο μίσθωμα 3.300 ευρώ.

Στη συζήτηση, διαφάνηκε η πρόθεση από την πλευρά όλων των δημοτικών συμβούλων, όλων των παρατάξεων, να βοηθήσουν την συγκεκριμένη επιχειρηματία, να λύσει τη μίσθωση με το δυνατόν μικρότερο τίμημα, αφού η ίδια υποστήριξε πως δεν μπορεί να πληρώνει 3.300 ευρώ, ποσό που αυτή προσέφερε στη δημοπρασία που είχε γίνει.

Βασική όμως προϋπόθεση, είναι να υπογράψει με τον δήμο την σύμβαση όπου θα αποδέχεται το μίσθωμα και στη συνέχεια να προχωρήσει στη λύση της.

Σε περίπτωση που κηρυχθεί έκπτωτη, στη επόμενη δημοπρασία, όποιος κι αν είναι ο μισθωτής που θα προκύψει, η ίδια θα αναγκαστεί να πληρώνει τη διαφορά του ποσού μέχρι αυτό να φτάσει το ποσό των 3.300 ευρώ.

Δηλαδή , π.χ. εάν το συγκεκριμένο ακίνητο μισθωθεί με 1.300 ευρώ, την διαφορά μέχρι τα 3.300 που είναι 2.000, θα την καταβάλει η ίδια για τα επόμενα 12 χρόνια της μίσθωσης: 12 μήνες Χ 2.000 ευρώ Χ 12 χρόνια = 288.000 €.

Η ίδια πάντως, μέχρι τώρα, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει και την λύση απεμπλοκής της που της προσφέρεται από το Δημοτικό συμβούλιο και τον Δήμο Γρεβενών.

Η συνεδρίαση διεκόπη και συνεχίστηκε στις  (28/11) στις 7:00μμ

Δείτε φωτογραφίες από τη συνεδρίαση:
(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.