Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Γρεβενών, στην 48ωρη απεργία…

5 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-0ELieGwDYJg/UH19P8mSJ-I/AAAAAAAA-YU/VZogs5-NmMM/s1600/PA162721.JPGΤο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών, συμμετέχει στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 και σας καλούμε στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στην αίθουσα του Κέντρου στις 11,00 π.μ.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Αντιστεκόμαστε σε όλους εκείνους που με τις χρεοκοπημένες ιδεοληψίες τους, επιμένουν σε μια λανθασμένη, αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική, που διαλύει τα πάντα, διασπά την κοινωνική συνοχή, εξαθλιώνει τους ανθρώπους και δημιουργεί:
Λιτότητα – Ακρίβεια – Φορολεηλασία – Συντάξεις ελεημοσύνης – Απολύσεις – Ανεργία – Κοινωνικό αποκλεισμό – Ιδιωτικοποιήσεις – Εκποιήσεις του Δημοσίου και συρρίκνωση των κοινωνικών αγαθών – Κοινωνικές ανισότητες – Φτώχεια – Ρατσισμό – Ξενοφοβία – Ύφεση – Χρέη – Διεύρυνση της κρίσης.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!
Το «πρόγραμμα» είναι ΛΑΘΟΣ και ΑΔΙΕΞΟΔΟ, είναι ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

Έχει ως στόχο τη βίαιη εσωτερική υποτίμηση, την ύφεση, την ανατροπή όλων των κοινωνικών κατακτήσεών μας, την ενίσχυση και διεύρυνση των κερδών και των προνομίων των εργοδοτών και των τραπεζιτών.

Τα μέτρα είναι σκληρά και άδικα, ενώ οι θυσίες πάνε χαμένες, γιατί δεν δίνουν λύση, δεν δημιουργούν προοπτική και ελπίδα, δε σώζουν τη χώρα, δεν μας βγάζουν από την κρίση και τα αδιέξοδα.

Τα Συνδικάτα μαζί με την Κοινωνία παλεύουν και ενώνουν δυνάμεις για να ενισχύσουν τις διεκδικήσεις μας, γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο ισχυροί και αποτελεσματικοί.
Να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές.
Να μην αφήσουμε ν’ ακυρωθεί το δικαίωμά μας στη ζωή.
Να μην επιτρέψουμε να διαλυθεί καθετί δημόσιο, Κοινωνικό, Συλλογικό και Ανθρώπινο αγαθό.
Να επιβάλουμε τα δίκαια αιτήματά μας, να προστατεύσουμε τα Κοινωνικά, Δημοκρατικά και Πολιτικά μας δικαιώματα!
Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε.
Να επιβάλλουμε πολιτικές Ανάπτυξης, Απασχόλησης και
Δεν αντέχουμε άλλο την κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση .
Όλοι στην απεργία και στη συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, 2012 at 19:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply