Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τιμολέων Κοψαχείλης: Ανάγκη μείωσης των αμοιβών της Α.Ε.Π.Ι. για τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής

22 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, κατέθεσαν 17 Οκτωβρίου 2012 βουλευτές της Ν.Δ μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης.

Θέμα της ερώτησης: «Σε ποιες ενέργειες προσανατολίζεται το Υπουργείο για τον εξορθολογισμό του αμοιβολογίου της Α.Ε.Π.Ι. λόγω της οικονομικής κρίσης».

Στην “ερώτηση” επισημαίνεται η ανάγκη η Α.Ε.Π.Ι. να προσαρμόσει τις αμοιβές της στη σημερινή πραγματικότητα, προχωρώντας σε μείωση τους κατά 30% τουλάχιστον, ώστε να συμβάλλει στην ανακούφιση των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που δοκιμάζονται. Επίσης ερωτάται ο Υπουργός εάν προτίθεται να αναστείλει την υποχρέωση (προς την Α.Ε.Π.Ι.) των επαγγελματιών που διατηρούν καταστήματα εστίασης και αναψυχής σε οικισμούς κάτω των 2 χιλιάδων κατοίκων, οι οποίοι δεν βρίσκονται σε τουριστικές περιοχές.

 

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου, 2012 at 22:15 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply