Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Τιμολέων Κοψαχείλης με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής…

10 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε στην Κοζάνη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, εν αναμονή επίσκεψης του κ. Κοψαχείλη στο Υπουργείο, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Π.Ε. Γρεβενών όπως ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, η σπουδαιότητα της “Βάλια Κάλντα” και η προστασία της, οι προοπτικές επενδύσεων σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, στην κατασκευή υποδομών τηλεθέρμανσης, στην αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων κ.α.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Βουλευτής και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, εξέφρασε την επιθυμία του για εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ τους και προσκάλεσε τον Υπουργό σε επίσκεψη στα Γρεβενά για να δει τις ομορφιές του τόπου και να συζητηθούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές ανάπτυξης του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, 2012 at 21:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply