Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας τα περί αξιολόγησης εκπαιδευτικών

10 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αρμόδιος ειδικός γραμματέας

Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας τα περί αξιολόγησης εκπαιδευτικών

Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας όλα τα δημοσιεύματα που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε Ηλεκτρονικά ΜΜΕ για “αποκλειστικές” πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην πρόταση της Επιτροπής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Eργου που έχει συστήσει το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι οι εργασίες της Επιτροπής βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχει κατατεθεί καμία τελική πρόταση» αναφέρεται σε δήλωση που έκανε σήμερα Τρίτη ο αρμόδιος για το θέμα ειδικός γραμματέας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας κ. Σωτήρης Γκλαβάς.

«Το πόρισμα της Επιτροπής, μόλις ολοκληρωθεί, θα δοθεί στη δημοσιότητα μαζί με τα πορίσματα του διαλόγου -μέσω ερωτηματολογίου- με την εκπαιδευτική κοινότητα και του οποίου η προθεσμία συμπλήρωσης, από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν, λήγει στις 15 Οκτωβρίου. Θα επακολουθήσει, όπως έχει ανακοινωθεί, διαβούλευση με συνδικαλιστικούς φορείς καθώς και με άλλους φορείς της Εκπαίδευσης, πριν το υπουργείο καταθέσει την τελική ολοκληρωμένη πρότασή του για την αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού έργου» αναφέρει ο κ. Γκλαβάς στη δήλωση του.

Παπαματθαίου Μάρνυ

This entry was posted on Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, 2012 at 20:12 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply