Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: 3 νέοι διαδραστικοί πίνακες στο 6ο Δημοτικό σχολείο…

26 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών ευχαριστούν το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να προμηθευτεί το σχολείο μας 3 διαδραστικούς πίνακες (προσφορά επιχειρηματία του Δήμου μας που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του).

Πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες, που αυξάνουν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον των παιδιών για μάθηση, που δίνουν περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή αλλά και που κάνουν τα δημόσια σχολεία να ανταγωνίζονται τα ιδιωτικά όσον αφορά τα εποπτικά μέσα διδασκαλίας, θα πρέπει να εξαίρονται ιδιαίτερα.

Η δημόσια εκπαίδευση στην προσπάθειά της να «ανοίξει» τα σχολεία της στην κοινωνία, έχει ανάγκη από άοκνα Δ.Σ. συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και από ανθρώπους που μπορούν να τα στηρίξουν έμπρακτα.

Σας ευχαριστούμε πολύ

O Διευθυντής του Σχολείου

Σέτζας Δημήτριος

This entry was posted on Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2012 at 22:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply