Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην «αντεπίθεση» με βιβλίο ο Βύρων Πολύδωρας

25 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://newpost.gr/post/155965/stin-antepithesi-me-vivlio-o-vyron-polydoras/Μέσα από το βιβλίο του «Κατά Κηνσόρων», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, επέλεξε να απαντήσει ο Βύρων Πολύδωρας σε όσους του επιτέθηκαν με αφορμή τον διορισμό της κόρης του στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, ο κ. Πολύδωρας αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο βιβλίο του:

«Γιατί τόσος πόλεμος τώρα; Μήπως γιατί κάποιοι δεν χώνεψαν ακόμη το γεγονός ότι εξελέγην πρόεδρος της Βουλής με 179 ψήφους, όταν το κόμμα μου είχε μόνον 108 ψήφους στη Βουλή;

Εδώ ένας βουλευτής του κόμματός μου, που αρέσκεται να φωτογραφίζεται σε ρωμαϊκές πόζες με πετσέτες στο λουτρό του, απείχε τότε επιδεικτικά της ψηφοφορίας. Προφανώς, και ευτυχώς που δεν έχω τέτοιους φίλους, με αποδοκίμασε».

Σε άλλα αποσπάσματα αναφέρει: «Ένας ευαίσθητος υπουργός το 2009, σε ευαίσθητο και λεπτό υπουργείο, διόριζε μονίμους μάλιστα υπαλλήλους με απόλυτη αξιοκρατία, οι οποίοι είχαν μεταξύ τους ένα κοινό αξιοκρατικό χαρακτηριστικό ότι κατήγοντο από τον τόπο εκλογής του αδιάφθορου υπουργού.

Το 2012 διόρισε 15 και περισσότερους μετακλητούς στη Βουλή, με αυτά τα προσόντα καταγωγής, ο ίδιος αντιφαύλος πολιτικός, υπό άλλη ιδιότητα τώρα. Δεν είναι γι’ αυτούς τους διορισμούς κρίση και ανεργία στη χώρα; Μόνο για εμένα και για τη θυγατέρα μου;».

Το βίβλιο του κ. Πολύδωρα, αν και δεν ονοματίζει συγκεκριμένα πρόσωπα, αναμένεται να δημιουργήσει νέες αναταραχές.

This entry was posted on Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2012 at 22:39 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply