Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης στα εγκαίνια της 6ης Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας

25 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-YDt9Jxxh9uY/UGIQuxFn3LI/AAAAAAAA5Fg/ZE-sWsnxGSA/s1600/3.jpgΤο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 6ης Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας στην Ελασσόνα. Μίας σημαντικότατης εκδήλωσης – έκθεσης που συντελεί τα μέγιστα στην ανάδειξη της προσφοράς της Ελληνικής Φέτας στην εθνική οικονομία και στην προβολή και προώθηση και των άλλων εξαιρετικών γαλακτοκομικών προϊόντων. Οι παραγωγοί και οι κτηνοτρόφοι της Ελασσόνας, οι οποίοι συνδέονται στενότατα με τα Γρεβενά, αποδεικνύουν τη μεγάλη σημασία και τις σπουδαίες δυνατότητες της Ελληνικής κτηνοτροφίας.

Ο Βουλευτής Γρεβενών συνεχάρει το Δήμο Ελασσόνας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όλους τους φορείς και τους παραγωγούς που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτού του σπουδαίου γεγονότος, που συμβάλει στην ανάδειξη της μεγάλης αξίας και των προοπτικών των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Γραφείο τύπου
Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2012 at 23:35 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply