http://4.bp.blogspot.com/-YDt9Jxxh9uY/UGIQuxFn3LI/AAAAAAAA5Fg/ZE-sWsnxGSA/s1600/3.jpgΤο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 6ης Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας στην Ελασσόνα. Μίας σημαντικότατης εκδήλωσης – έκθεσης που συντελεί τα μέγιστα στην ανάδειξη της προσφοράς της Ελληνικής Φέτας στην εθνική οικονομία και στην προβολή και προώθηση και των άλλων εξαιρετικών γαλακτοκομικών προϊόντων. Οι παραγωγοί και οι κτηνοτρόφοι της Ελασσόνας, οι οποίοι συνδέονται στενότατα με τα Γρεβενά, αποδεικνύουν τη μεγάλη σημασία και τις σπουδαίες δυνατότητες της Ελληνικής κτηνοτροφίας.

Ο Βουλευτής Γρεβενών συνεχάρει το Δήμο Ελασσόνας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όλους τους φορείς και τους παραγωγούς που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτού του σπουδαίου γεγονότος, που συμβάλει στην ανάδειξη της μεγάλης αξίας και των προοπτικών των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Γραφείο τύπου
Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.