Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λογότυπο παγωτών σε ταινίες… πορνό

8 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σε ερωτικά DVD χρησιμοποιήθηκε το λογότυπο των Ben & Jerry’s! Πώς αντέδρασαν οι ιδιοκτήτες της γνωστής εταιρείας παγωτών

Δεν είναι λίγες οι φορές που το λογότυπο κάποιου προιόντος κάτι μας θυμίζει, από κάπου το ξέρουμε. Πολλές είναι εκείνες οι περιπτώσεις που εταιρείες το κλέβουν, το αλλάζουν και το παρουσιάζουν σαν δικό τους.

Όμως η περίπτωση των παγωτών ”Ben & Jerry’s” ξεπερνά κάθε προηγούμενο περιστατικό, καθώς η διαφήμιση τους χρησιμοποιήθηκε για να προωθηθούν ταινίες… πορνό.

Οι συνεργάτες και εμπνευστές των παγωτών, Ben Cohen και Jerry Greenfield, έπεσαν από τα σύννεφα όταν ανακάλυψαν πως το λογότυπό τους βρισκόταν σε ένα DVD με… αισθησιακό περιεχόμενο.

Οι ιθύνοντες της επιχείρησης πρεσβεύουν την ειρήνη και την αγάπη κάτι που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με το πικάντικο ”μήνυμα” που μεταδίδει ο παράνομος ”ιδιοκτήτης” του σήματός τους.

Η διαφήμιση των ταινιών, είναι εμπνευσμένη από τα παγωτά, για αυτό και υπόσχεται μία εμπειρία που θα είναι ανάλογη ενός γευστικού μείγματος σαν εκείνο των αγαπημένων παγωτών.

Τα ”Ben & Jerry’s” μετονομάζονται σε ”Ben & Cherry’s”, προκαλώντας την οργή των υπευθύνων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κινήθηκαν νομικά, κατέθεσαν αγωγή στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μανχάταν, για να διεκδικήσουν την απόσυρση των ταινιών αλλά και μία παχυλή αποζημίωση.

 

news247.gr

This entry was posted on Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, 2012 at 23:08 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply