Οι γείτονες απηύδησαν από το αχαλίνωτο ερωτικό πάθος ζεύγους Αυστραλών

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/BC3F6DC165A88D6632850B68000C822E.jpgΥπάρχουν λόγοι και λόγοι για να παρατηρήσει κανείς στον γείτονά του ότι τον ενοχλεί: η εκκωφαντική μουσική, η δυνατή τηλεόραση, η ηλεκτρική σκούπα μέσα στο καταμεσήμερο, το σπαρακτικό γάβγισμα του σκύλου στο μπαλκόνι… Στο παθιασμένο σεξ – από τακτ συνήθως – οι γείτονες είναι πιο ανεκτικοί.

Στην περίπτωση όμως ενός θερμόαιμου ζευγαριού, στο προάστιο Σταρτ της Αδελαΐδας, στη Νότια Αυστραλία, οι περίοικοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Επτά ώρες την ημέρα, πέντε φορές την εβδομάδα, βογκητών και προστυχόλογων, λένε, ήταν παραπάνω από τις δυνάμεις τους να αντέξουν. Το ζευγάρι από την πλευρά του αρνείται να βάλει φραγμούς στο ερωτικό πάθος, κινδυνεύοντας τώρα να το πληρώσει με πρόστιμο 4.000 ευρώ.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις. Συνολικά 20 φορές έφθασαν οι αστυνομικοί έξω από την πόρτα του 45χρονου Κόλιν ΜακΚένζι και της 34χρονης Τζέσικα Εϊντζελ. Μάταια. Κάθε φορά εκείνοι τους μετέφεραν τα παράπονα των υπόλοιπων ενοίκων και κάθε φορά το ζευγάρι συνέχιζε να απολαμβάνει τις προσωπικές του στιγμές κάνοντας όλη την πολυκατοικία να κοκκινίζει από ντροπή. Μετά και την τελευταία άκαρπη σύσταση της Αστυνομίας, οι γείτονες αποφάσισαν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί: να μηνύσουν το ζευγάρι για διατάραξη της κοινής ησυχίας. Κάλεσαν ξανά την Αστυνομία, η οποία οδήγησε το ζευγάρι στο τμήμα και τους απαγγέλθηκαν επισήμως οι κατηγορίες.

Από εκεί κι έπειτα, οι ερωτευμένοι άρχισαν να υιοθετούν κλασικές συμπεριφορές κατηγορουμένων. «Πώς να ζήσεις σε ένα μέρος όπου δεν μπορείς να κάνεις σεξ. Είναι γελοίο», λέει απολογούμενος στην «Ντέιλι Μέιλ» ο ΜακΚένζι.

«ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ»

«Τέλος πάντων. Το πρόβλημα είναι κυρίως η Τζέσι. Το σεξ μπορεί να διαρκέσει από τέσσερις έως επτά ώρες, πέντε νύχτες την εβδομάδα. Μάλλον θα πεθάνω από καρδιακή προσβολή – σχεδόν με σκοτώνει», προσθέτει μεταθέτοντας τις ευθύνες του. Η Εϊντζελ πάλι δίνει τη δική της εκδοχή για τα πράγματα.

«Ξεπεράσαμε το επιτρεπόμενο όριο θορύβου, σε σημείο που μας συνέλαβαν, μας έβγαλαν έξω από το ίδιο μας το σπίτι και μας είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ», λέει, ερμηνεύοντας την εντολή του αθόρυβου σεξ ως πλήρη αποχή. Οσο για τους αστυνομικούς, ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, έστω και αν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση πάμπολλες φορές.

ΤΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.