Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι Έλληνες εκπρόσωποί μας…

http://www.woop.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/2012_08/btknkbtyh.jpgΗ ημέρα ξεκίνησε ιδανικά, με τον Κώστα Φιλιππίδη και την Ελένη Φιλάνδρα να κάνουν το «καθήκον» τους.

Ο Έλληνας επικοντιστής ήταν εντυπωσιακός στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ, παίρνοντας την πρόκριση… με την πρώτη. Πέρασε με την πρώτη του προσπάθεια τα 5.35μ. και τα 5.50μ., ενώ το ίδιο έπραξε και στα 5.60μ.

Την πρόκριση στα ημιτελικά των 800μ. στις γυναίκες πήρε και η Φιλάνδρα που τερμάτισε 3η στη σειρά της και με επίδοση 2:02.29 απέκτησε το δικαίωμα να «κυνηγήσει» την Πέμπτη (9/8) μία θέση στον τελικό.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στα προκριματικά του ακοντισμού και ο Σπύρος Λεμπέσης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του Τρίτωνα είχε πρώτη βολή στα 81.80μ., με το όριο να είναι τα 82μ., και «σφράγισε» το εισιτήριό του για τον τελικό με τη δεύτερη προσπάθειά του, καρφώνοντας το ακόντιό του στα 82.40μ. Ο τελικός διεξάγεται την προτελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, το ερχόμενο Σάββατο.

Αντίθετα, ο Κώστας Δουβαλίδης δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό των 110μ. εμπόδια. Ο Έλληνας αθλητής δεν έκανε την κούρσα που θα ήθελε στα ημιτελικά, καθώς χτύπησε 4 εμπόδια και με χρόνο 13.77 τερμάτισε στην 7η θέση στην πρώτη ημιτελική σειρά και αποκλείστηκε.

«Αντίο» στη φετινή διοργάνωση είπε και ο Λυκούργος Τσάκωνας. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στα ημιτελικά των 200μ. ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ με 20.52, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς τερμάτισε 5ος στην 1η προκριματική σειρά.

www.woop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.