Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Άγριος καυγάς και πολύ ξύλο στη Σιάτιστα!

26 Ιουλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Σιάτιστας όταν ιδιοκτήτης και οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ ενεπλάκη σε καβγά με δύο Σιατιστινούς!  Αιτία ήταν το μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε και η αρχική λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των οδηγού και ενός Σιατιστινού.

Τότε, σε βοήθεια του Σιατιστινού προσέτρεξε συγγενικό του πρόσωπο, επίσης από τη Σιάτιστα, με αποτέλεσμα να εμπλακούν και οι δύο με τον οδηγό του λεωφορείου των ΚΤΕΛ.

Και οι δύο: ο oδηγός και ο ένας σιατιστινος είναι γνώστες πολεμικών τεχνών με συνέπεια (και ως αποτέλεσμα του καβγά) να έρθουν στα χέρια. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας, όπου «αντάλλαξαν» μηνύσεις!

Να σημειωθεί πως το λεωφορείο απομακρύνθηκε από τον πατέρα του οδηγού, όπου έσπευσε όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό.

www.radiosiatista.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 26 Ιουλίου, 2012 at 17:05 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply