http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/C43191D893407042A2901C3E4A0AF9A4.jpgΑπό τον ιό της αλαζονείας έχει μολυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε η γ.γ. του ΚΚΕ χθες το βράδυ σε κομματική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια άκρως ειρωνική αποστροφή της ομιλίας της, η Αλέκα Παπαρήγα διαπίστωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη μολυνθεί από τον ιό της αλαζονείας, επιμένοντας ότι αυτός έφερε νέο άνεμο στην ΕΕ, τρόμαξε τους πάντες, μέχρι και ο Ομπάμα πήγε με το μέρος του». Παρόμοια αναφορά είχε κάνει και στη διακαναλική συνέντευξη προχθές λέγοντας «σιγά μην ασχολείται η Ευρώπη με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν τόσα θέματα να δουν με την κρίση».

Σύμφωνα με τη σιδηρά κυρία του Περισσού, ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η ΝΔ είναι «μνημονιακά κόμματα» και ειδικά για τον πρώτο σχολίασε ότι στο πρόγραμμά του δεν υπάρχει ούτε ένα αντιμονοπωλιακό και αντικαπιταλιστικό μέτρο. Ακόμη υποστήριξε ότι είναι κάλπικος ο διαχωρισμός σε μνημονιακά και αντιμνημονιακά κόμματα, λέγοντας ότι «ως αντιμνημονιακή δύναμη αναγορεύτηκε και η φασιστική Χρυσή Αυγή».

Αναφέρθηκε εκ νέου στο κεντρικό σύνθημα του ΚΚΕ που είναι η καταγγελία του Μνημονίου, ενώ απευθύνθηκε και πάλι στους αριστερούς ψηφοφόρους που στρέφονται στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «ψηφίζεις σήμερα ΣΥΡΙΖΑ και μετά σου βγαίνει ξανά ΠΑΣΟΚ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.