Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Κοσμήτορα της Βουλής Τιμολέοντα Κοψαχείλη με κλιμάκιο του Οργανισμού Εργατικών Κατοικιών

24 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Τετάρτη 23 Μαΐου ο τ. Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε με κλιμάκιο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (O.Ε.Κ) με επικεφαλής τον κ. Χάρη Πουγόπουλο που πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εργατικές κατοικίες Κυρακαλής Γρεβενών για την καταγραφή και παραλαβή των εργασιών που έχουν εκτελεστεί (μέχρι σήμερα) από τον ανάδοχο του εν λόγω έργου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ολοκλήρωση των  απαραίτητων ενεργειών ώστε να αρχίσουν οι εργασίες από τη νέα ανάδοχο εταιρεία του έργου. Ο κ. Κοψαχείλης αναφέρθηκε στις εργατικές κατοικίες λέγοντας ότι: «πρόκειται για ένα σημαντικότατο έργο που λύνει το πρόβλημα στέγασης πολλών συμπολιτών μας με θετικό αντίκτυπο συνολικά στην κοινωνία των Γρεβενών».

Το κλιμάκιο του Ο.Ε.Κ ενημέρωσε τον κ. Κοψαχείλη για το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο οργανισμός λόγω της  ενσωμάτωσής του στον Ο.Α.Ε.Δ. και διαβεβαίωσε ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η νέα ανάδοχος εταιρεία να είναι σε θέση να αρχίσει εργασίες το συντομότερο δυνατό. Ο κ. Κοψαχείλης επικοινώνησε και με μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΟΕΚ για περαιτέρω ενημέρωση, για να προγραμματιστεί συνάντηση με το πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής και για να τους επισημάνει την μεγάλη σημασία και ανάγκη να συνεχιστεί το έργο και να αποπερατωθούν οι εργατικές κατοικίες Κυρακαλής.

Πολιτικό Γραφείο

Τ. Κοψαχείλη

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Μαΐου, 2012 at 21:57 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply