Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη για τις εξετάσεις των μαθητών

19 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν, έναν από τους σημαντικότερους  «σταθμούς» στην πορεία των νέων και μία δοκιμασία σκληρή για αυτούς αλλά και για τις οικογένειές τους, οι οποίες έζησαν τον αγώνα της προετοιμασίας και συμμετέχουν στη μεγάλη αγωνία των ημερών.

Το «εισιτήριο εισόδου» στην τριτοβάθμια εκπαίδευση , ανοίγει έναν νέο δρόμο μόρφωσης, εξέλιξης και δίνει την ευκαιρία στους νέους να ξεδιπλώσουν και να αναπτύξουν τις ικανότητες τους.

Οι μαθητές θα πρέπει να μπουν στις αίθουσες με ηρεμία, νηφαλιότητα και πίστη στις δυνατότητές τους, έτσι θα ανταμειφτούν οι κόποι, και ο αγώνας τους θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Οι προσπάθειες των γονέων και ο αγώνας των νέων για μια καλύτερη ζωή δεν σταματούν ποτέ, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων. Οι νέοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, η ζωή είναι μπροστά τους, έτσι και ευκαιρίες θα συναντήσουν αλλά και ευκαιρίες θα δημιουργήσουν οι ίδιοι, αρκεί να διαθέτουν  αγωνιστικότητα, αγάπη για μάθηση και να αντιμετωπίζουν κάθε στάδιο της ζωής με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Εύχομαι στα παιδιά μας,  στις νέες και στους νέους του νομού Γρεβενών,  επιτυχία στους στόχους τους, τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα και να έχουν πάντα στο νου τους ότι, η ζωή είναι μπροστά τους.

Τιμολέων Κοψαχείλης

Βουλευτής Γρεβενών

 

This entry was posted on Σάββατο, 19 Μαΐου, 2012 at 18:22 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply