Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Daily Mail: «Στην Ελλάδα, οι μητέρες πουλάνε τα παιδιά τους!»

13 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail δίνει μία άλλη διάσταση της οικονομικής κρίσης που έχει «χτυπήσει» εδώ και δύο χρόνια τα ελληνικά νοικοκυριά

Οι εικόνες που μπήκαν σε όλα τα σπίτια των Ευρωπαίων πολιτών ήταν αυτά από τις συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος, υπάρχουν όμως και ρεπορτάζ που καταγράφουν πραγματικά απίστευτες ανθρώπινες ιστορίες.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ για την Ελλάδα παρουσιάζει την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέες κυρίως γυναίκες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Με έναν «παραπλανητικό» τίτλο, περιγράφει την αδυναμία κάποιων οικογενειών να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην ανατροφή των παιδιών τους, πράγμα που τους οδηγεί στο κατώφλι των ιδρυμάτων.

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά στα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας που έχουν αφανίσει κάθε πολιτική κοινωνικής πρόνοιας, ενώ παρόμοια ρεπορτάζ είχαν κάνει και στο «ξέσπασμα» της κρίσης και γερμανικές εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.

www.epikaira.gr

This entry was posted on Κυριακή, 13 Μαΐου, 2012 at 14:20 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply