Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύλληψη 17χρονου για καλλιέργεια κάνναβης στην Κοκκινιά Γρεβενών – Σύλληψη και 28χρονου για τον ίδιο λόγο, στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας…

12 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σύλληψη ατόμων για καλλιέργεια κάνναβης…

Συνελήφθη την Παρασκευή (11-05) τις απογευματινές ώρες στην Κοκκινιά Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, 17χρονος Έλληνας υπήκοος,  για καλλιέργεια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 17χρονου (Α.Σ.) διαπιστώθηκε ότι  καλλιεργούσε σε μπανιέρα μέσα στο σπίτι,  εφτά  δενδρύλλια κάνναβης σε πλαστικά ποτήρια, ύψους από οκτώ  έως δώδεκα εκατοστά, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών όπου ο εκπρόσωπος του νόμου διέκρινε κακούργημα.

 

Σύλληψη 28χρονου στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας για καλλιέργια κάνναβης

Συνελήφθη το Σάββατο (12-05) το πρωί σε αγροτική περιοχή στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, 28χρονος  για καλλιέργεια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος βρέθηκε σε αγροτική περιοχή στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας να καλλιεργεί δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από επτά  έως δέκα έξι εκατοστά, σε ισάριθμα αυτοσχέδια πλαστικά δοχεία εμφιαλωμένου νερού, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα.

Τα δώδεκα  δενδρύλλια κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών χαπιών στην Εράτυρα Κοζάνης

Συνελήφθη την Παρασκευή (11-05) τις απογευματινές ώρες στην Εράτυρα Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας,  40χρονος  για κατοχή χαπιών που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του, βρέθηκαν τριάντα έξι  ηρεμιστικά χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε.

Τα χάπια κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

This entry was posted on Σάββατο, 12 Μαΐου, 2012 at 18:14 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply