Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας από την αυτοκτονία 78χρονου  – Tι ανέφερε σε ιδιόχειρο σημείωμα

Λίγα μόλις 24ωρα από την αυτοκτονία του 77χρονου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα, έρχεται στο φως και δεύτερη αυτοκτονία. Αυτή τη φορά στην Καβάλα.

Συγκλονισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης από την αυτοκτονία ενός 78χρονου συνταξιούχου δασκάλου που έλαβε χώρα τη Παρασκευή. Όπως αναφέρει το seleo.gr, ο ηλικιωμένος δάσκαλος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή μη αντέχοντας τον εξευτελισμό και την κρίση.

Ο 78χρονος συνταξιούχος δάσκαλος που ήταν επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών της περιοχής, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στη θωρακική περιοχή, με το θάνατό του να είναι ακαριαίος.

Ο συγκεκριμένος αυτόχειρας,  ένα ιδιαίτερα γνωστό και συμπαθές μέλος της κοινωνίας της Καβάλας, λέγετε πως αντιμετώπιζε τα τελευταία δύο χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα η κόρη του αναρωτήθηκε πως ήταν κάτοχος κυνηγετικού όπλου το οποίο δεν γνώριζε η οικογένεια και με το όπλο αυτό έφυγε 300 μέτρα έξω από το σπίτι κοντά σ΄ ένα βενζινάδικο και αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά.

Όπως είπε  Νίκος Κηφνίδης που εξέτασε την σωρό του ανθρώπου ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Με ιδιόχειρο σημείωμα ο συνταξιούχος δάσκαλος ζητά συγνώμη από τα παιδιά και τα 5 εγγονάκια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.