Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δεκαπέντε παραιτήσεις στο ΠΑΣΟΚ…

6 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

15 στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας του ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τις θεσμικές θέσεις που κατέχουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική του Κινήματος.

«Οι ψευδαισθήσεις για όλους μας τελείωσαν. To ΠΑΣΟΚ μπροστά σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας και το λαό μας αρνήθηκε κάθε προοδευτική λύση και αφομοίωσε την νεοφιλελεύθερη ατζέντα που της επιβλήθηκε από το εξωτερικό.

Έπαψε να είναι σοσιαλιστικό όταν όλοι οι χειρισμοί ευνοούσαν τους λίγους και οδηγούσαν στην εξαθλίωση τους πολλούς. Έπαψε να είναι πατριωτικό όταν επέλεξε να μην διεκδικεί τα δίκαια του Ελληνισμού. Έπαψε να αποτελεί φορέα δημοκρατίας για την χώρα όταν επέλεξε να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση με μη αιρετό πρωθυπουργό με συμμετοχή της δεξιάς και της ακροδεξιάς», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, σε κοινή επιστολή που έστειλαν στον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.

Τα περισσότερα από τα εν λόγω στελέχη προέρχονται από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και το ρεύμα των «Νέων Σοσιαλιστών».

Οι υπογράφοντες το κείμενο που είναι από διάφορες περιοχές της χώρας, δεν ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, δεν προσανατολίζονται, για την ώρα, να ενταχθούν σε κάποιον άλλον πολιτικό χώρο, είναι οι εξής: Αντώνης Ελευθεριάδης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και του Πολιτικού Συμβουλίου της Νεολαίας, Νίκος Στεφάνου, Θεοδώρα Χατζηπέτρου (μέλη Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ), Απόστολος Πέλλιος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πετρούλα Ρέντζου, Δήμος Ξηντάρης, Άκης Καλαμάρας, Μαρία Παππά, Θοδωρής Τσότσος, Πέτρος Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Σταμάτης, Παναγιώτης Τζιβάνης, Γιώργος Κουγιουμτζόγλου, Αλέξανδρος Ζήνας.

This entry was posted on Παρασκευή, 6 Απριλίου, 2012 at 14:17 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply