Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δολοφονημένος βρέθηκε ο φορτηγατζής που αγνοούνταν επί 15 ημέρες – Το φορτηγό του εντοπίστηκε στα Γρεβενά

4 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δολοφονημένος βρέθηκε ο φορτηγατζής που αγνοούνταν επί 15 ημέρες

Επί 15 ημέρες έψαχναν τα ίχνη του, και τελικά ο αγνοούμενος φορτηγατζής βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι σε τοποθεσία κοντά στον Άραχθο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Η σορός του 36χρονου, που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Μαρτίου μαζί με το φορτηγό του στην περιοχή των Ιωαννίνων, εντοπίστηκε στο ύψωμα της Μπαλντούμας, στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων –Τρικάλων.

Λίγο νωρίτερα, είχε την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του στην οποία είπε ότι βρισκόταν έξω από ένα εστιατόριο της εθνικής οδού, κοντά στα Ιωάννινα και περίμενε τον συνοδηγό του, κάποιον Θεόφιλο που παρέλαβε στην Θεσσαλονίκη, να φέρει καφέδες.

Λίγες ημέρες μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το φορτηγό του 36χρονου εγκαταλειμμένο σε περιοχή των Γρεβενών.

Προορισμός του οδηγού ήταν αρχικά τα Γιάννινα και στη συνέχεια η Αλεξανδρούπολη, όπου θα μετέφερε τυριά για λογαριασμό κάποιου εμπόρου τροφίμων με τον οποίο συνεργαζόταν για πρώτη φορά.

Οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που έδειξε ότι ο αγνοούμενος είχε κινηθεί στην Εγνατία Οδό. Ωστόσο, ο μυστηριώδης «Θεόφιλος» δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

www.iefimerida.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 4 Απριλίου, 2012 at 15:16 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply