Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πλησιάζει το τέλος του κόσμου!!!

22 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Διαβάστε τις προετοιμασίες του 42χρονου τεχνικού υπολογιστών Larry Peters και της οικογένειάς του που είναι πεπεισμένοι ότι η Γη θα καταστραφεί μέσα στο 2012 εξαιτίας μιας γιγαντιαίας ηλιακής έκλαμψης

Μπορεί η ΝΑΣΑ να έχει αποκλείσει την προφητεία των Μάγια ωστόσο υπάρχουν συνάνθρωποί μας που προετοιμάζονται και είναι πεπεισμένοι ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο 42χρονος τεχνικός υπολογιστών  Larry Peters ο οποίος αναμένει το τέλος του μάταιου τούτου κόσμου  μέσα στο 2012 εξαιτίας μιας γιγαντιαίας ηλιακής έκλαμψης, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στις επικοινωνίες, θα μειώσει τα αποθέματα τροφίμων και ενέργειας και θα οδηγήσει σε… παγκόσμια αναρχία!

Και έτσι ο προνοητικός Larry εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει από τώρα να μαθαίνει στην 9χρονης κόρης του Lily, πώς να αποθηκεύει νερό και τρόφιμα και να κυνηγά και να σκοτώνει ζώα για τροφή.

Δεν έχει μείνει όμως μόνο εκεί. Έχει κάνει όλες τις  απαραίτητες “κατασκευαστικές επιδιορθώσεις” στη μονοκατοικία που διαθέτει στην Κορνουάλη, τοποθετώντας σε αυτό μια γεννήτρια, αποθηκεύοντας τρόφιμα σε μια ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη ενώ έχει αγοράσει και δέκα κότες για να παίρνει τα αυγά τους και καλλιεργεί λαχανικά στον κήπο του.

Ο 42χρονος ξόδεψε όσα χρήματα είχε για να αγοράσει  ένα καλό 4×4, όπλα, πυρομαχικά και δεξαμενές για αποθήκευση νερού.

“Μέχρι το τέλος του 2012 μια τεράστια φλόγα θα μας καταστρέψει. Θα επικρατήσει η απόλυτη αναρχία και θα πεθάνει πολύς κόσμος. Η κυβέρνηση και οι πλούσιοι αυτού του κόσμου το γνωρίζουν και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Οι υπόλοιποι πρέπει να φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας” είπε 42χρονός.

news247.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Μαρτίου, 2012 at 18:03 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply