Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κι άλλο “σπάσιμο” στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών

22 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δεν έχει τελειωμό το.. δίκτυο των Γρεβενών. Μετά την «Προσωρινή λύση στην υδροδότηση και τις δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη με αφορμή την παγκόσμια μέρα νερού, ένα ακόμη σπάσιμο έρχεται να δημιουργήσει νέα διακοπή στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η ΔΕΥΑΓ ανακοινώνει ότι λόγω βλάβης (σπάσιμο) σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης σήμερα το απόγευμα 22/03/2012, έχει διακοπή η υδροδότηση των περιοχών που υδροδοτούνται από την δεξαμενή του Βαροσίου.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΓ θα αποκαταστήσουν την βλάβη αύριο το πρωί και η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 23/03/2012. Οι περιοχές που υδροδοτούνται από την δεξαμενή του Βαροσίου είναι: Βαρόσι, Σουλιό, 13ης Οκτωβρίου, Θ. Λαδά, Σόλωνος, Γ. Μπουσίου – όμορες οδοί & η περιοχή των Εργατικών κατοικιών.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστασθε και ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Εκ της ΔΕΥΑΓ

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Μαρτίου, 2012 at 21:54 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply