Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΦΑΣ Πυρσός: “Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Κάστορα”

15 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η διοίκηση του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Πυρσού Γρεβενών-Α.Ο.Κάστωρ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18-3-2012 στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών και ώρα 4.00μ.μ.

Γνωστοποιούμε στους φιλάθλους ότι η τιμή του εισιτηρίου στα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ. κατά την ημέρα διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων του Πυρσού με απόφαση του Δ.Σ. θα είναι πλέον 10 Ευρώ και όχι 5 όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Παρακαλούμε λοιπόν του φιλάθλους να σπεύδουν να προμηθεύονται έγκαιρα και φθηνότερα τα εισιτήρια που θα προπωλούνται με τον τρόπο που αναφέρεται παρακάτω.

Η τιμή των προπωλούμενων εισιτηρίων παραμένει στα 5 Ευρώ και υπεύθυνοι της προπώλησης ορίστηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., στα οποία και θα πρέπει να απευθύνονται οι φίλαθλοι για να προμηθευτούν τα εισιτήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Επίσης ορίζονται σημεία προπώλησης των εισιτηρίων της ομάδας για τα εντός έδρας παιχνίδια του Πυρσού Γρεβενών τα εξής: Καφέ Πυρσός, Καφέ Crescendo, Βιβλιοπωλείο Βιβλιοκίνηση.
Τέλος καλούμε τους γρεβενιώτες να παραβρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουν την ομάδα στο σημαντικότατα κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κάστορα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ!!!

This entry was posted on Πέμπτη, 15 Μαρτίου, 2012 at 21:15 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply