Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρησιμοποίησε σπέρμα που είχε καταψύξει 21 χρόνια πριν

6 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Απέκτησε το παιδί που πάντα επιθυμούσε

Χρησιμοποίησε σπέρμα που είχε καταψύξει 21 χρόνια πρινΤα νέα ήταν συνταρακτικά για τον αστυνομικό John Powell από το Κεντ. Διεγνώσθη με καρκίνο στους όρχεις στην ηλικία των 32 ετών, ενώ τότε οι γιατροί του έδιναν μόλις έξι μήνες ζωής. Μάλιστα, του είχαν πει ότι η «επιθετική» χημειοθεραπεία στην οποία έπρεπε να υποβληθεί θα του προκαλούσε προβλήματα γονιμότητας.

Αυτά συνέβησαν 21 χρόνια πριν. Τώρα εκείνος και η σύζυγός του γιορτάζουν τον ερχομό της κόρης τους στη ζωή!

Ο κ. Powell προτού υποβληθεί στη χημειοθεραπεία είχε καταψύξει δείγμα σπέρματος και όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν μετά από 20 χρόνια ότι ο οργανισμός του ήταν «καθαρός» άρχισε να το «χρησιμοποιεί» σε θεραπείες γονιμότητας με τη σύζυγό του Chenphen.

«Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Η κόρη μας είναι ένα θαύμα της επιστήμης. Την κοιτάω και σκέφτομαι ότι είναι ένα μικρό θαύμα. Δεν πίστευα ότι ήταν αληθινή και πως όσα ζούσα ήταν πραγματικότητα, μέχρι τη στιγμή που γεννήθηκε και αντίκρισα το πρόσωπό της. Τώρα την κρατάω στα χέρια μου και σκέφτομαι ότι είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου… πριν από 20 χρόνια, προτού υποβληθώ στις χημειοθεραπείες» λέει ο ίδιος.

«Είναι συγκλονιστικό ότι κάτι τόσο όμορφο και τέλειο όσο η Jasmine “βγήκε” από μια διαδικασία τόσο επίπονη και δύσκολη» προσθέτει.

Το ζευγάρι μάλιστα είχε να αντιμετωπίσει και το χρόνο που τους πίεζε, καθώς το δείγμα του σπέρματος του κ. Powell θα έπρεπε να καταστραφούν όταν θα έφτανε στην ηλικία των 55.

Αλλά τα κατάφεραν με την πρώτη φορά! Η εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε η σύζυγός του ήταν επιτυχής, ενώ το ιατρικό προσωπικό του κέντρου Bridge Centre στο Λονδίνο, πιστεύει ότι η επιτυχής γονιμοποίηση με κατεψυγμένο επί 21 χρόνια σπέρμα αποτελεί ρεκόρ στη Βρετανία!

 

 

 

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τρίτη, 6 Μαρτίου, 2012 at 16:21 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply