Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τούρκος πατέρας πούλησε την 12χρονη κόρη του για 2.000 ευρώ

6 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ένας 54χρονος τούρκος πατέρας φέρεται να πούλησε πριν από έξι χρόνια την ανήλικη κόρη του σε συνομήλικό του, φροντίζοντας να υπογράψει μαζί του μέχρι και ιδιωτικό συμφωνητικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τουρκικής αστυνομίας ο Οσμάν Γ. πούλησε τη 12χρονη κόρη του (το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, για ευνόητους λόγους) έναντι 5.000 τούρκικων λιρών (2.172 ευρώ) στον συνομήλικό του Γιουσούφ Α., εργοδότη του μεγαλύτερου γιου του.

Ο 54χρονος Γιουσούφ, εργοδότης του μεγαλύτερου γιου του Οσμάν, πήρε στην «κατοχή» του τη 18χρονη σήμερα κοπέλα το 2006, υπογράφοντας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2006, το οποίο διέρρευσε σήμερα σε πολλές τουρκικές εφημερίδες.

Ο 54χρονος, που είναι διαζευγμένος και έχει τέσσερα παιδιά, μόλις «απέκτησε» το έφηβο κορίτσι το πήγε σε ένα ξενοδοχείο στην Αττάλεια και το βίασε.

Η υπόθεση έμεινε για έξι χρόνια στο σκοτάδι, μέχρι που μια ημέρα η νεαρή κοπέλα έβαλε ξαφνικά τα κλάματα μέσα στη σχολική αίθουσα και κατόπιν αποχώρησε τρέχοντας, αναγκάζοντας τη δασκάλα της να ασχοληθεί με την περίπτωση της.

Η έφηβη είπε ότι ο πατέρας της την είχε πουλήσει σε έναν άλλον άντρα και η εκπαιδευτικός ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Ο Γιουσούφ Α. περνάει από δίκη η οποία θα συνεχιστεί τον Μάρτιο, αν και έχει δηλώσει πως ουδέποτε είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη 18χρονη κοπέλα.

Ωστόσο, την περασμένη Τετάρτη, κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο της Αττάλειας ένας εργαζόμενος στο ξενοδοχείο κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος πριν από μερικά χρόνια είχε φέρει μαζί του ένα μικρό κορίτσι.

ΔΟΛ

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2012 at 22:13 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply