Πώς θα τις αποκτήσετε

Μυστικά για τέλειες γάμπεςΠάντα τα βλέμματα «κλέβουν» τα καλοσχηματισμένα πόδια και ειδικά οι γυναικείες γάμπες, όταν οι γυναίκες κάνουν την εμφάνισή τους με φορέματα. Αναρωτιέστε πώς θα τις αποκτήσετε; Δεν είναι δύσκολο αρκεί να μάθετε να περπατάτε ξυπόλητες (και ειδικά στην άμμο), όπως λένε οι ειδικοί.

Σύμφωνα με μελέτες, το ξυπόλητο περπάτημα ειδικά όταν γίνεται σε πιο αργό ρυθμό χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια ακόμη κι από το τρέξιμο. Το ξυπόλητο περπάτημα βέβαια δεν είναι για όλους και σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στα γόνατα, τα ισχία και τη μέση. Πάντως, καίει περισσότερες θερμίδες, ενδυναμώνει τις γάμπες και συμβάλλει στο καρδιοκυκλοφοριακό και το αναπνευστικό, όπως λένε πάντα οι ειδικοί.

Να θυμάστε όμως ότι πρέπει να προσέχετε τους τραυματισμούς και να δοκιμάσετε, σε περίπτωση που θέλετε πιο γρήγορα να ενδυναμώσετε τις γάμπες σας, να περπατήσετε για λίγα λεπτά στις μύτες των ποδιών σας.

 

 

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.