Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μυστικά για τέλειες γάμπες

21 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Πώς θα τις αποκτήσετε

Μυστικά για τέλειες γάμπεςΠάντα τα βλέμματα «κλέβουν» τα καλοσχηματισμένα πόδια και ειδικά οι γυναικείες γάμπες, όταν οι γυναίκες κάνουν την εμφάνισή τους με φορέματα. Αναρωτιέστε πώς θα τις αποκτήσετε; Δεν είναι δύσκολο αρκεί να μάθετε να περπατάτε ξυπόλητες (και ειδικά στην άμμο), όπως λένε οι ειδικοί.

Σύμφωνα με μελέτες, το ξυπόλητο περπάτημα ειδικά όταν γίνεται σε πιο αργό ρυθμό χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια ακόμη κι από το τρέξιμο. Το ξυπόλητο περπάτημα βέβαια δεν είναι για όλους και σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στα γόνατα, τα ισχία και τη μέση. Πάντως, καίει περισσότερες θερμίδες, ενδυναμώνει τις γάμπες και συμβάλλει στο καρδιοκυκλοφοριακό και το αναπνευστικό, όπως λένε πάντα οι ειδικοί.

Να θυμάστε όμως ότι πρέπει να προσέχετε τους τραυματισμούς και να δοκιμάσετε, σε περίπτωση που θέλετε πιο γρήγορα να ενδυναμώσετε τις γάμπες σας, να περπατήσετε για λίγα λεπτά στις μύτες των ποδιών σας.

 

 

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, 2012 at 16:15 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply