Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τριήμερη αποχή των δικηγόρων από την Τετάρτη

10 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Aντιδρούν στην πλήρη απελευθέρωση του δικηγορικού επαγγέλματος

Τριήμερη αποχή των δικηγόρων από την ΤετάρτηΤριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους από αύριο, Τετάρτη, έως την Παρασκευή αποφάσισαν οι δικηγόροι της Αθήνας και της περιφέρειας αντιδρώντας στην πλήρη απελευθέρωση τους επαγγέλματός τους.

Κατά της πλήρους απελευθέρωσης του δικηγορικού επαγγέλματος, όπως είναι γνωστό, έχουν ήδη ταχθεί 32 δικηγορικοί σύλλογοι της περιφέρειας με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

ΤηνΤετάρτη θα συνεδριάσουν και οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων της χώρας στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα Νέα», θα συζητηθούν οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την επιτάχυνση στην απονομή της δικαιοσύνης, καθώς και το άνοιγμα του δικηγορικού επαγγέλματος, και συγκεκριμένα η ελεύθερη σύσταση και λειτουργία δικηγορικών εταιρειών.

This entry was posted on Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, 2012 at 20:02 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply