Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αντιπαθείτε το… Timeline;

7 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μπορεί να σας στοιχίσει!

Αντιπαθείτε το… Timeline;Σύμφωνα με μια έκθεση από το Inside Facebook, οι άνθρωποι που μισούν πραγματικά το Timeline και αναζητούν τρόπους για να απαλλαγούν από αυτό, πέφτουν συχνά θύματα απατών.

Αναζητώντας το «αφαίρεση του Timeline» ή «απενεργοποίηση του Timeline» στο Facebook, θα βρείτε μια πληθώρα ομάδων και σελίδων που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε ή να απενεργοποιήσετε, δήθεν, το νέο χαρακτηριστικό. Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα, η απενεργοποίηση δεν είναι εφικτή, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι όσοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια, προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν με έντεχνο τρόπο.

Μερικές από τις απάτες φαίνονται να είναι σχετικά αβλαβείς, σας ανακατευθύνουν σε μία άλλη σελίδα, ζητώντας σας να κάνετε like σε ορισμένα sites και ως δια μαγείας το «πρόβλημά» σας θα λυθεί. Αν και για κάποιον που έχει μία σχετική εμπειρία θα αναγνωρίσει από μακριά ότι πρόκειται για απάτη, υπάρχουν πολλοί που μη γνωρίζοντας πώς ακριβώς λειτουργεί το Facebook την πατάνε.

Και ενώ το κάνει κανείς like σε μία σελίδα δεν θα του προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, κάποια άλλα site προτείνουν στους χρήστες να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν ένα σωρό extensions, τα οποία στην πραγματικότητα μπορούν να προκαλέσουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά απ’ όση θα φανταζόταν κανείς.

Αν πραγματικά αντιπαθείτε τόσο πολύ το νέο χαρακτηριστικό του Facebook, θα μπορούσατε πάντα να κάνετε το κόλπο με τον IE7, που πλέον δεν υποστηρίζεται από το κοινωνικό δίκτυο.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 2012 at 19:01 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply