Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βασίλης Μπαλντούμης: “Το κολυμβήτηριο Γρεβενών ευτυχώς που δεν έκλεισε την περιόδο των γιορτών”…

5 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σε συνέντευξή του την Πέμπτη (5/1) στον Star-Fm 933 ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του κολυμβητηρίου Γρεβενών Βασίλης Μπαλντούμης, είπε πως “ευτυχώς που δεν έκλεισε την περίοδο των γιορτών το κολυμβητήριο Γρεβενών, αφού οι περίπου 30 και πλέον αθλητές του Συλλόγου “Μεγαλέξανδρος” κατάφεραν να προετοιμαστούν ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων των επόμενων ημερών ενώ εάν έκλεινε θα χρειαζόταν περισσότερα χρήματα να δοθούν για να επεναλειτουργήσει”.

Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτίδη αφού: “παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο ότι υποσχέθηκε το τήρησε” και καταφέρθηκε εναντίον δημοσιεύματος στον τοπικό τύπο που απαξιώνει όπως ανέφερε την προσπάθεια των 320 παιδιών που προπονούνται με τον κολυμβητικό σύλλογο Γρεβενών.
Ακούστε τη συνέντευξη:

This entry was posted on Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, 2012 at 13:58 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply