Ελλείψει ρευστού οι Πράσινοι αναζητούν παίκτες χαμηλού κόστους

Με δανεικούς θα κινηθεί ο ΠΑΟ στις μεταγραφέςΟσο δεν φαίνεται φως στην άκρη του (ιδιοκτησιακού) τούνελ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι διοικούντες το ποδοσφαιρικό Τριφύλλι καταστρώνουν τα πλάνα τους για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου μη υπολογίζοντας σε επενδυτές, πρίγκιπες και πετροδολάρια. Αλλωστε ακόμη και αν ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες (αλλαγή νομοθετικού πλαισίου, κατάθεση χρημάτων κλπ) για την μεταβίβαση του ποσοστού (54,7%) της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο σαουδαραβικό fund, είναι πιθανό κάτι τέτοιο να συμβεί μετά τις 31 Ιανουαρίου, οπότε ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Ως εκ τούτου, και με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός προπορεύεται στην κούρσα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, η διοίκηση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Δημήτρη Γόντικα δεν μπορεί να περιμένει την ολοκλήρωση του deal για να προχωρήσει σε ενίσχυση, διότι πιθανώς τότε δεν θα υπάρξει χρόνος για μεταγραφές και κλείσιμο στις… τρύπες του ρόστερ.

Παράλληλα όμως , η παρούσα δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στους Πράσινους δεν επιτρέπει και μεγάλα ανοίγματα. Είναι ενδεικτικό ότι οι διοικούντες το Τριφύλλι αναζητούν μεταγραφικά «λαβράκια» ιδιαίτερα χαμηλού (ως και μηδενικού) κόστους. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει ενίσχυση πρωτίστως στην αμυντική γραμμή και δευτερευόντως στην επίθεση, αλλά γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ξόδεμα χρημάτων κινείται αναλόγως στις εισηγήσεις του (όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι Πράσινοι κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών από την πορτογαλική αγορά μόνο με τη μορφή του δανεισμού. Η περίπτωση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Μπένφικα Μιγκέλ Βίτορ είναι ενδεικτική καθώς ο ταλαντούοχος παίκτης έχει μικρό χρόνο συμμετοχής στους «Αετούς της Λισσαβόνας» και αναζητεί ομάδα που θα του δώσει φανέλα βασικού. Αυτό το οποίο όμως προσπαθούν να επιτύχουν στον ΠΑΟ είναι η απόκτησή του χωρίς την καταβολή χρημάτων ή έστω με ένα μικρό ποσό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.