Συζήτησε με τη διοίκηση για τις θέσεις στο ρόστερ που χρειάζεται ενίσχυση

Αυτούς θέλει ο ΒαλβέρδεΟι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου τέθηκαν επί τάπητος στη χθεσινή συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τη διοίκηση. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο (Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ), ενώ παρών ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (αρχισκάουτερ του συλλόγου).

Όπως γράφει ο «Γαύρος», έγινε μία κατ’ αρχήν ανάλυση της κατάστασης στην ομάδα και συζητήθηκε ποιες θέσεις στο ρόστερ χρειάζεται να καλυφθούν το επόμενο διάστημα. Άλλωστε, οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών θα γίνουν πιο δύσκολες μετά τον Φεβρουάριο, όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες για το Europa League και για να σταθεί όρθια η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Βαλβέρδε θέλει να αποκτηθεί ένας φορ, αλλά δεν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση αν γυρίσει οριστικά στους «ερυθρόλευκους» ο Ντιόγο. Όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα επιστρέψει, αφού – δεκαπέντε μέρες πριν λήξει ο δανεισμός του στη Σάντος – δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα.

Όσον αφορά το θέμα του τερματοφύλακα, αυτό εξαρτάται από δύο πράγματα. Πρώτον πρέπει να φύγει ο Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος πληρώνεται αρκετά καλά και δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Δεύτερον, οι τερματοφύλακες που απασχολούν τον Ολυμπιακό έχουν αγωνιστεί στο Europa League και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όπως ο Ίζακσον της Αϊντχόφεν και ο Κούτσιακ της Λέγκια Βαρσοβίας.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν σκέψεις για την ενίσχυση ακόμη δύο θέσεων: εκείνες του ακραίου επιθετικού και ενός οργανωτή τύπου Ιμπαγάσα ή Γέστε. Όλα, όμως, πρέπει να γίνουν με γνώμονα τις κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και τις ανάγκες που έχει τώρα η ομάδα.

Παράλληλα, ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Βλαχοδήμο της Ξάνθης, ενώ υπάρχουν σκέψεις να «σπάσουν» οι δανεισμοί κάποιων εκ των Μήτρογλου, Τάτου ή Σουμπίνιο.

www.sportfm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.