Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έτοιμος για γερμανικό σίριαλ στην Κρήτη ο Σόμερ

24 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Θα συμμετάσχουν αστέρες της ελληνικής και γερμανικής showbiz

Έτοιμος για γερμανικό σίριαλ στην Κρήτη ο ΣόμερΓια γερμανικής παραγωγής σίριαλ στην Κρήτη ετοιμάζεται ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος παρά την οικονομική κρίση παλεύει για να αξιοποιήσει νέες ιδέες, ευκαιρίες και να προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Ο ηθοποιός γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία στη Γερμανία, όπου την περασμένη σεζόν πρωταγωνιστούσε σε καθημερινό σίριαλ κι έτσι συζητά με τις μεγαλύτερες παραγωγές εκεί.

Όπως αποκάλυψε στην «Espresso», έχει κάνει ήδη πρόταση σε γνωστή εταιρεία παραγωγής. «Πρόκειται για μια σειρά που αφορά λίγο-πολύ τις σχέσεις που έχουμε αυτή τη στιγμή οι δύο χώρες» λέει ο Κώστας και εξηγεί:

«Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κρήτη, όπου μια οικογένεια διευθύνει ένα ξενοδοχείο γνωστής γερμανικής αλυσίδας. Μέσα εκεί συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, μέχρι την ώρα που έρχεται η Γερμανίδα διευθύντρια του ομίλου, η οποία προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα πράγματα. Τελικά η Γερμανίδα μαθαίνει από τους Έλληνες να ζει με πάθος και οι Έλληνες μαθαίνουν από τη Γερμανίδα να είναι λίγο περισσότερο οργανωτικοί».

Η ιδέα είναι πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί, αφού άρεσε αρκετά στους υπευθύνους της παραγωγής, αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ και τονίζει: «Αν τελικά υλοποιηθεί η ιδέα, τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κρήτη και τα επεισόδια, στα οποία θα συμμετέχουν αστέρες τόσο της ελληνικής όσο και της γερμανικής showbiz, θα είναι αυτοτελή».

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 2011 at 20:01 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply