Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτοκτονία 32χρονης στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας

13 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Κατηγορούμενη για κλοπή ρούχων…

Έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έθεσε τέλος στην ζωή της, μέσα στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας, μία 32χρονη Ελληνίδα μητέρα ενός βρέφους.

Η 32χρονη συνελήφθη το Σάββατο το πρωί, κατηγορούμενη για κλοπή ρούχων από κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας. Στην συνέχεια οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση και κατόπιν στα κρατητήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από λίγη ώρα πήγε στην αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον της 32χρονης.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι οι αστυνομικοί να επικοινωνήσουν με τον εισαγγελέα υπηρεσίας, προκειμένου να πάρουν εντολή για τον αν θα την οδηγήσουν στο δικαστικό μέγαρο ή θα την αφήσουν ελεύθερη μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος, η 32χρονη πήρε την κουβέρτα που είχε και επιχείρησε να θέσει τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σκοπός αντελήφθη τις κινήσεις της 32χρονης, την έβγαλε έξω από τα κρατητήρια και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο. Η 32χρονη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, διακομίστηκε εν ζωή στο γενικό κρατικό νοσοκομείο, όπου εκεί εξέπνευσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, 2011 at 20:15 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply