Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Google εισβάλλει στον χώρο της σταθερής τηλεφωνίας και της τηλεόρασης

5 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η Google έχει αναφερθεί αρκετές φορές, αποσαφηνίζοντας, ότι η Google TV πλατφόρμα της δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές επί πληρωμή τηλεοπτικές υπηρεσίες, ωστόσο τώρα η Wall Street Journal αναφέρει ότι η εταιρεία είναι πολύ πιθανό να προσφέρει τη δικής υπηρεσία.

Βέβαια μην πιστέψετε ότι αυτό θα γίνει άμεσα και πόσο μάλλον στην Ελλάδα, αλλά εάν τελικά όντως προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, αυτή θα αφορά την επέκταση του δικτύου της οπτικών ινών που διατηρεί στην περιοχή του Kansas και θα προσφέρει τόσο υπηρεσίες βίντεο, όσο και σταθερής τηλεφωνίας.

Οι φήμες θέλουν να προσφέρει κανάλια από την οικογένεια της Disney, της Time Warner και από το Discovery, αν και φυσικά τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο, τουλάχιστον δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι τέτοιο. Από την άλλη κάπως πρέπει να χρησιμοποιηθεί αυτό το τεράστιο δίκτυο του 1Gbps.

www.proho.gr

This entry was posted on Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, 2011 at 19:02 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply