Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Αδαμίδης βρήκε τον πλούσιο Ρώσο της ΑΕΚ

22 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο επιχειρηματίας Ρόλαντ Ισάεφ ενδιαφέρεται να βάλει λεφτά στην ΠΑΕ

Ο Αδαμίδης βρήκε τον πλούσιο Ρώσο της ΑΕΚΟ Ισαέφ εκπροσωπεί την εταιρεία Patero D (είναι ένας από τους τρεις ιδιοκτήτες της), η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα.

Το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εξέδρα» αναφέρει ότι ο Ισάεφ ετοιμάζεται να πάρει στην κατοχή του το 9% των μετοχών της ΠΑΕ καταβάλλοντας 2,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα πρέπει στις αρχές του νέου έτους να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΕΚ, ώστε να πιστωθεί το ποσοστό που θα πάρει ο Ισάεφ.

Πριν από αυτό ωστόσο η ενδιαφερόμενη πλευρά οφείλει να επενδύσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας ως το τέλος του 2011. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το όλο θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Η περιουσία του ρώσου επιχειρηματία υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια, ενώ βρίσκεται στη θέση 444 της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας του.

This entry was posted on Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, 2011 at 17:37 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply