Eπιβλητική νίκη της Κοζάνης μέσα στα Γρεβενά με τον Πυρσό ..0-4 !!!

Mε «χορούς και τραγούδια» ξεκίνησε την επίσημη παρουσία της η ποδοσφαιρική ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ… Κορυφαίοι ερμηνευτές και μουσικοί του παραδοσιακού και λαικού καλλιτεχνικού στερεώματος έδωσαν το παρόν στη Μεγάλη Γιορτή της ΚΟΖΑΝΗΣ, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011 , στο Κέντρο Διασκέδασης EVENT PLAZA στα Πετρανά, για να στηρίξουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες της ομάδας, της Κοζάνης.

Μια στήριξη όμως που δεν ήρθε για άλλη μια φορά από τον κόσμο της Κοζάνης που ήταν σχετικά λίγος και φαίνεται να έχει γυρίσει την πλάτη της στην Κοζάνη.

Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης μέλος του Δ.Σ και περιφεριακός  Σύμβουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και επισήμανε την νέα μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απο τη διοίκηση για να φέρει πάλι την Κοζάνη στις επαγγελματικές κατηγορίες

Ο πρόεδρος της ομάδας με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κόσμο και τους καλλιτέχνες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και τόνισε πως η Κοζάνη σύντομα θα γυρίσει εκεί που ανήκει.

Τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο σύλλογο δόθηκαν στον παλιό πρόεδρο της Κοζάνης και νύν αντιδήμαρχο Παναγιώτη Αποστολίδη και στον μάνατζερ Πασχάλη Παπαδόπουλο(την πλακέτα παρέλαβε συγγγενικό πρόσωπο, ο κ Παπαδόπουλος έλειπε στο εξωτερικό )

Τιμητική πλακέτα ήταν να δοθεί και στον άλλο παλιό πρόεδρο τον Νίκο Κουρκούτα, αλλά δεν έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφ. εσωτερικών Πάρης Κουκουλόπουλος, η περφεριακός σύμβουλος Κωνσταντίνα Μητροπούλου η δημοτική συμβουλος κ.Νικολέτα Μπουμπόναρη, o δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Κάτανας, ο πρόεδρος του Σπάρτακου Νίκος Αδαμίδης και η η ΕΠΣΚοζάνης.

Μπατιάνης: Η Κοζάνη είναι μόνη της και πρέπει να το πάρει απόφαση

Φανερά πικραμένος κι απογοητευμένος ήταν ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων “Τα Λιοντάρια” απο τη παρουσια του κόσμου αλλα κι απο την αδιαφορία των παλαιμάχων. Αποδείχτηκε οτι η Κοζάνη είναι μόνη της με πολύ λίγο κόσμο να τη στηρίζει και πολύ να την κατηγορεί και να κάνει κριτική πεζοδρομίου. Αυτή η διοίκηση δεν στηρίζεται απο πολλούς (θα καταλάβουν αυτοί για ποιους μιλάω)οι οποίοι όμως ήταν κοντά όταν πρόεδρος της ομάδας ήταν ο Κουκουλόπουλος . Αραγε ήταν τότε κοντά στην ομάδα γιατί την αγαπούσαν η για προσωπικό τους όφελος;

Θα παρακαλέσω αυτά τα συγκεκριμένα άτομα να συνεχίσουν να είναι μακριά απο την ομάδα γιατι απέδειξαν οτι το μόνο που θέλουν είναι να δουν την Κοζάνη να σέρνεται. Εμείς που πραγματικά αγαπάμε την ομάδα δε θα το επιτρέψουμε να γίνει αυτό . Δε θα τους κάνουμε τη χάρη.

Επιβλητική νίκη της Κοζάνης μέσα στα Γρεβενά με Πυρσό (0-4)

Μετά απο πολύ καλή απόδοση η Κοζάνη  πήρε επιβλητική νίκη μέσα στα Γρεβενά με αντίπαλο τον Πυρσό  με σκορ 0-4. Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν: Στο 26΄το 0-1 ο Βασίλιεβιτς, στο 29΄ το 0-2 ο Κάλφας, στο 44΄το 0-3 ο Δαραμάρας, και στο 81΄το τελικό 0-4 ο Κάλφας.

maties sta sport (alfa radio 89.fm - Κοζάνη)

Ρεπορτάζ  Γιώργος Κατσίκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.