Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βασίλης Καραμήτρος: “Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία”…

20 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Γρεβενών αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και μέλος της Ν.Ε. ΚΚΕ Γρεβενών Βασίλης Καραμήτρος στη συνέντευξή του την Τρίτη στον StarFm 933.

Η Συνέλευση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Γρεβενών.«Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία. Μετά την αφαίμαξη που έχουμε υποστεί τους τελευταίους μήνες δεν έχουμε πια να πληρώσουμε», ανέφερε ο Βασίλης Καραμήτρος μεταξύ άλλων που πλήττουν την.. τσέπη των εργαζομένων. Είπε επίσης πως θα προσπαθήσουν από κοινού με το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ να πείσουν τους εργαζόμενους “να μην πληρώσουν τα χαράτσια της Κυβέρνησης” σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Εργατικό κέντρο με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη σε 2 μέρη:

Mέρος 1ο

Μέρος 2ο

This entry was posted on Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2011 at 17:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply