Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι Anonymous ετοιμάζονται να επιτεθούν στο Hollywood!

5 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η ομάδα hacker Anonymous ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί με το χώρο της Showbiz…

Φυσικά με την ανακοίνωση τους αυτή εννοούν οτι ετοιμάζουν κάποια ταινία αλλά οτι ετοιμάζονται να βγάλουν στη φόρα τα “άπλυτα” ηθοποιών και τραγουδιστών του Hollywood.
Ανάμεσα στα αρχεία που ετοιμάζονται να δώσουν στη δημοσιότητα υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες και διάφορα ακατάλληλα βίντεο, emails, σενάρια που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί και πολλά άλλα.

Για την ώρα έχουν δημοσιευθεί διάφορα σενάρια από ταινίες που πρόκειται να βγουν στο cinema καθώς και οι διευθύνσεις των προσωπικών email των Tom Cruise, τον Gerald Butler και τη Miley Cyrus ενώ αναμένεται να δούμε πολύ σύντομα και πιο “HOT” προσωπικά δεδομένα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πάντως από την πλευρά τους, οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές μέσω των manager τους δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για την ανακοίνωση των Anonymous.

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, 2011 at 23:08 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply