Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μέσω twitter οι αιχμές Τσιόκα στον Ραγκούση

18 Αυγούστου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Με ανάρτησή του στο twitter, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Χάρης Τσιόκας, αφήνει αιχμές κατά του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση, ο χθες οποίος αποφάσισε την απομάκρυνσή του.

Ο κ. Τσιόκας υπενθυμίζει δήλωση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αναφορικά με το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί: «όσον αφορά το θέμα των ταξί, είναι σταθερή η θέση μας για την απελευθέρωση του επαγγέλματος με κανόνες».

Όπως αναφέρει το Mega, η κόντρα των δύο πρώην συνεργατών μέσω twitter έχει παρελθόν, καθώς κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του κ. Ραγκούση με τους ιδιοκτήτες ταξί, ο κ. Τσιόκας ως γενικός γραμματέας του υπουργείου έπαιρνε σαφή θέση υπέρ του διατάγματος Ρέππα.

Ένα ακόμα μήνυμα που είχε ενοχλήσει τον κ. Ραγκούση είχε να κάνει με τους νέους πολιτικούς.
Οι σχέσεις τους παρέμεναν από τυπικές έως ανύπαρκτες και οι δυο τους δεν συνομίλησαν ούτε μια φορά μεταξύ τους από τη μέρα που ο κ. Ραγκούσης ανέλαβε τα καθήκοντά του ως υπουργός Υποδομών.

Η διαφωνία τους κορυφώθηκε με την χθεσινή απόφαση του κ. Ραγκούση να απομακρύνει τον κ. Τσιόκα από τη θέση του γενικού γραμματέα και να διορίσει τον Αριστείδη Μπουρδάρα, συνεργάτη του στο υπουργείο Εσωτερικών και ειδικού γραμματέα επιθεώρησης ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

This entry was posted on Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2011 at 18:00 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply