Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης: “Εκλογές δεν γίνονται αλλά κάποιοι ¨δούλεψαν¨ παρασκηνιακά”…

28 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να ακυρώσει τις εκλογές που ήταν να γίνουν στον Δήμο Γρεβενών, ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Star-Fm: “Οι προφητείες μερικές φορές πέφτουν έξω. Αυτοί οι οποίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ανωμαλία στον Δήμο Γρεβενών αλλά και κατάφεραν όλο αυτό το διάστημα ο Δήμος και η Δημοτική αρχή να είναι υπό ομηρεία, πήραν μία ισχυρή απάντηση από το Συμβούλιο Επικρατείας, το οποίο δεν ανέπεμψε την υπόθεση στο πρωτοδικείο της Κοζάνης για να επανεξεταστεί το θέμα αλλά ακύρωσε οριστικά και αμετάκλητα την απόφασή του. Ακόμη επιπλήττει τους δικαστές που πήραν τέτοια απόφαση και επιβάλουν “χρηματικό κόστος” στον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο που προκάλεσε τη δίκη”.
Ακόμη ο Δήμαρχος είπε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν θα έχει στα χέρια του την επίσημη απόφαση, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα είναι αιχμηρός για όλα όσα παρασκηνιακά γίνανε.

This entry was posted on Πέμπτη, 28 Ιουλίου, 2011 at 18:03 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply