Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Πρωτέας πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο

16 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Δείτε τους παίκτες της ομάδας των Γρεβενών

Μπορεί η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα να αποχαιρέτησε την Γ’Εθνική κατηγορία, αλλά παρ ‘όλα αυτά, συνεχίζει να παραμένει δυνατή και “ετοιμοπόλεμη”. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm, η ομάδα θα αγωνιστεί την προσεχή περίοδο στο πρωτάθλημα της Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας στο δυναμικό της όλους τους παίκτες που διέθετε την περσινή περίοδο (πλήν Ψευτογκά και Μίχο) αλλά και νέες υπολογίσιμες προσθήκες: Επανέρχεται – μετά από απουσία ενός χρόνου – για να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του αλλά και την εμπειρία του ο Κώστας Χιόνος.

Ο Χρήστος Βαρδάκος και ο Σεραφείμ Σουρβάς θα βοηθήσουν σίγουρα και θα είναι στην διάθεση του κόουτς Πέτρου Μουρουζίδη που παραμένει στην ομάδα των Γρεβενών αφού η περσινή πορεία της ομάδας υπό τις οδηγίες του, αν και ανέλαβε αργά, κρίνεται άκρως επιτυχημένη.
Η διοίκηση δίνοντας τεράστια σημασία στα τμήματα υποδομής, εκτός των άλλων, θα ζητήσει τη βοήθεια στην προπόνηση των μικρών αθλητών αλλά και τη συμμετοχή τους στην ομάδα των Δημήτρη Μουράτογλου και Βασίλη Τζήμου. Ο Τάσος Γράβας, ο Γιώργος Σπανός, ο Σάκης Ρίγκος και ο Απόστολος Κολοβός θα κλιθούν και φέτος να προσφέρουν τα “μέγιστα”. Την ομάδα θα ενισχύσουν και τα 20 παιδιά της εφηβικής ομάδας που συχνά, τόσο η διοίκηση όσο και ο Πέτρος Μουρουζίδης, εμπιστεύονται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πρωτέα που δίνει τεράστια σημασία στα τμήματα υποδομής , ευτύχισε πριν λίγο καιρό, να δει τον 17χρονο Ανδρέα Ψευτογκά να “κατηφορίζει” στην Αθήνα για να ενισχύσει το εφηβικό τμήμα της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης του Παναθηναϊκού.

This entry was posted on Σάββατο, 16 Ιουλίου, 2011 at 10:28 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply