Τσίπρας: Το Μεσοπρόθεσμο είναι «συνώνυμο της χρεοκοπίας»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον Τύπο της Κυριακής . «Το ΠΑΣΟΚ χάνει τη σοβαρότητά του με πολύ γρήγορους ρυθμούς . Η επικοινωνιακή του πολιτική έχει «παγκαλοποιηθεί» πλήρως» λέει χαρακτηριστικά.
Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ότι στελέχη του κόμματος του πρωτοστατούν στους προπηλακισμούς σημειώνει πως «κίνδυνος για τη Δημοκρατία δεν είναι οι εξαπατημένοι και Αγανακτισμένοι πολίτες». Προσθέτει ακόμη πως « ο κοινοβουλευτισμός και η δημοκρατία κινδυνεύουν πρωτίστως από αυτούς που συμπυκνώνουν το Μεσοπρόθεσμο σε ένα άρθρο , που εκβιάζουν τους βουλευτές τους , που παρακάμπτουν τη Βουλή με υπουργικές αποφάσεις , που εξαπολύουν οργανωμένες επιχειρήσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας».

Ο κ. Τσίπρας , χαρακτηρίζει το Μεσοπρόθεσμο «συνώνυμο της χρεοκοπίας» και υποστηρίζει ότι οι στόχοι του είναι εξωπραγματικοί.
Επίσης , επαναλαμβάνει το αίτημα για πρόωρες εκλογές «για να μπουν στο τραπέζι οι εναλλακτικές στρατηγικές» ενώ επιμένει στην θέση του για την ανάγκη «ενότητας της Αριστεράς» εκτιμώντας πως « είναι ώριμη ακόμη και στη βάση του ΚΚΕ , την ώρα που ο Περισσός επιμένει στην αδιέξοδη γραμμή»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.